O nás

 

Snažíme se inspirovat k dobré péči o zdraví s pomocí prvotřídních produktů, vyrobených z těch nejkvalitnějších surovin, které lze na naší planetě najít. Vyzkoušejte náš recept na zdravou výživu a žijte naplno v každém věku.

     Souhlas se zpracováním osobních údajů

 

1. Udělujete tímto souhlas Jindřichu Vavrlovi, se sídlem Schovaná 2237/2, 708 00 Ostrava, IČ: 28658663,  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

 

- jméno a příjmení

- název společnosti

- e-mail

- telefonní číslo

 

2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem zpracování objednávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 2 let.

 

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a. Poskytovatel softwaru …

b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

- vzít souhlas kdykoliv zpět,

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

- na přenositelnost údajů,

- podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Kontakt:

 

Jindřich Vavrla

 

Schovaná 2237/2

Ostrava

708 00

IČ: 28658663

 

telefon: +420 773 883 949